Böcek Korkusu Nasıl Yenilir?

Birçok insan böcek kelimesini duyduğunda dahi rahatsız olmaktadır. Durum böyle iken; her yerde bulunma ihtimalleri olan böcekler ile karşılaşmamak için hayatlarında büyük kısıtlamalara girmeleri gerekmektedir. Böcek korkusunu yenebilmek için; temelinde neyin yattığını bilmek ve korkularınızın üzerine gitmek büyük önem arz etmektedir.

Bilinmeyenden Korkmak

Yüzyıllardan beri süregelen bir şeydir bilinmeyenden korkmak. Böcek korkusunun da temelinde genellikle bu yatmaktadır. Uzmanlar böcek korkusunu yenmek için böcekler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanızı önermektedirler. Bunun için böcekler ile ilgili çeşitli yazılar okumanın yanı sıra belgeseller izleyerek, böceklerin hayatlarına daha yakından tanık olmanız mümkündür.

Böcek Korkusu Nasıl Yenilir?

Yavaş Yavaş Alışmaya Çalışın

Bir anda böceklere alışmanızı ve onlar yokmuş gibi hayatınızı sürdürmenizi kimse sizden bekleyemez; ancak küçük adımlar ile ilerlemeniz mümkündür. Öncelikle kendinizi telkin edin. Böceklerin, küçük ve zararsız hayvanlar olduğunu sık sık tekrar edin. Bu demek değil ki, önleminizi almayın; ancak günlük hayatta karşı karşıya kaldığınızda soğukkanlı olmaya çalışın. Mümkün ise; grup halinde yapılan doğa yürüyüşlerine katılın. Burada hem doğa ile iç içe zaman geçirirken hem de böceklere alışmanız ve onları doğanın bir parçası olarak görmeye alışacaksınızdır.

Böcek Fobinizi Yenmenizin Kesin Yöntemi EFT

Uzun süreli araştırmalar sonucunda kanıtlanmıştır ki; insanlar geçmişlerinde yaşamış oldukları travmaların tamamından kurtulabilirler ise; korkularından da kurtulmaktalar. Bu yöntemde hormonlarınızı etkilemekte olan çakra noktalarınıza yapılan dokunuşlar pek çok sorundan kurtulabileceğiniz belirtilmektedir. Yöntem NLP, akupunktur ve reiki yöntemlerinin ana mantıklarının birleşmesi ile ortaya çıkmıştır. Alanında uzman bir isim ile yapacağınız 1 seans ETF çalışması sonrasında, böcek korkunuzu geçmişte bırakarak, böcekleri küçük ve sevimli hayvanlar olarak görmeniz hiç de imkânsız değil.

Yazıyı Paylaş:

11 yorum :

  1. Bu seans nerde yapiliyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Barış Muslu diye biri var.korona zamanı evinden demo canlı yayınları yapıyor. genelde kilo üzerine yapıyor ama başka sorunları da o yöntemle çözebilirsin.tavsiye ederim.

      Sil
  2. Yahu böcek korkusu nasıl yenilir diye yazı yazıyorsunuz, böcek fotoğrafı koyuyorsunuz.

    YanıtlaSil
  3. yaa ben çokkkk korkuyorum ölücem valla

    YanıtlaSil
  4. aynen öyle zaten korkumuzu yenmek için gelmişiz şuraya demek ki korkuyoruz yani, koymuşsunuz böceklerin fotoğraflarını bir de oldukça net :))) korkum daha da arttı.

    YanıtlaSil
  5. Evet inanılmaz korkuyorum sizde öylesiniz değilmi arkadaşlar gerçekten gördüğüm anda her yerim kaşınıyor içim titriyor olduğu ortamdan kalkıyorum baya bi cesaret edebilirsem öldürüyorum ama korku cocukluğum dan beri var artık geçsin istiyorum ve resimler gerçekten bütün tüyleri ni diken etti iğrenç korkunç

    YanıtlaSil
  6. MİDEM BULANIYOR BÖCEK GÖRÜNCE İNANILMAZ İRİTE OLUYORUM

    YanıtlaSil
  7. Aslında korku demiyelim biz ona. Huylanma. Yani böcek gördüğün zaman tık diye bi ses duysan huylanırsın tavandan böcekmi düştü diye😏😏

    YanıtlaSil
  8. Ben her türlü böcekten korkarım

    YanıtlaSil
  9. Midem bulanmiyor sadece korkuyorum sevmeye calisiyorum olmuyor ozellikle hamam bocegi kucuklugumden beri korkuyorum nasil yenicem ustune git diyor ölürüm heralde biri yanima getirip sevdirmye calissa

    YanıtlaSil
  10. demin orta parmak büyüklüğünde bir çiyan öldürdüm. hatta böcek ilacının oradaydı elimi uzatıp ona alamayacağım için sert bir mektupla vurmaya çalıştım baktım kaçıyor mecburen mektuple üzerine basıp elimle öldürmüş oldum. yarım saat geçti hala çevirip cesedine bakamıyorum çok garip.. hele dev hamam böceklerinden olsa imkansız yani o şekilde bile öldüremezdim.. yeer yani yaş 35e yaklaşmış mezarlığa koy uyurum gel gör ki böcek korkusu hala devam ediyor. dışarda neysede evde görünce yok yani aklım çıkıyor. şimdi beynimdeki bu korku barikatını yenip o mektubu çevirip gerekirse ellerimle çöpe atmaya çalışıcağım. bir yerden başlamak lazım......

    YanıtlaSil

 
Copyright © Böcekler. Designed by OddThemes