Karıncalardan Nasıl Kurtulurum?

Her yaz evin belirli bölgelerinde insanı çileden çıkaran karınca basmaları hemen hemen her evde yaşanır. En ufak kırıntının kokusunu kilometrelerce uzaktan alan karıncalar bir anda evimizi istila ederler, olmadık yerlerden çıkarlar oda yetmez bazen vücudumuzun çeşitli yerlerini ısırarak bize de zarar verir. Karıncaları durdurmak için birçok yol dener bazen bu çabalarımız sonuçsuz kalır ilaca yöneliriz buda onların ölümüne sebep olur. Oysa karıncaların ikametgah adresini değiştirmek oldukça basittir. Bunlar birkaç kokulu yiyecekle mümkün olduğu gibi başka çözüm yetirecek alternatiflerde vardır.

Karıncalardan Nasıl Kurtulurum?

Eğer karıncalardan kurtulmak istiyorsanız en etkili mutfak malzemelerinden bir kaçını tüyo olarak verelim.

Kahve telvesi istila edilen evinizi kurtaracağını hiç duymuş muydunuz evet karıncaların sıklıkla görüldüğü yerlere kahve telvesi koyarsanız karıncalar kaçacak yer arar.

Karıncaları yok eden güçlü diğer bir baharat ise tarçın. Tarçını da aynı şekilde yoğun karınca yerlerine serpiştirirseniz, karıncaların hoşuna gitmeyecektir.

Bebek pudraları da karıncaların istikametini tamamıyla değiştirmesine kaçış için bir çıkış aramalarına sebebiyet verir.

Bir diğer alternatif çözüm ise limon kabuklarıdır. Anlaşıldığı gibi karıncaların korkulu rüyası kokuları keskin olan yiyeceklerden ibaret…

Eğer karıncalar evinizi bastıysa ve karıncalardan kurtulmak istiyorsanız, önce bu kolay ve çözümü olan yiyeceklerle karıncaları yok etmeyi deneyin, hiç olmazsa onları öldürüp karıncaları incitmek zorunda kalmaz ve gönül rahatlığı içerisinde evinizi bu istiladan kurtarabilirsiniz. Deneyin ve görün şaşıracaksınız

Yazıyı Paylaş:

Yorum Gönder

 
Copyright © Böcekler. Designed by OddThemes