Sinek Öldürücü

Yaz mevsimi sineklerin fazlaca çoğaldığı bir dönemdir. Bahçe ve balkonlarda oturmaların sıklaştığı bu dönemde karasineklerden sivrisineklere kadar birçok farklı sinek türü evlerde boy göstermektedir. Sinek öldürücüler bu sorunu giderebilmek için üretilen elektrikli aletlerdir. Elektrikli cihazların yanı sıra sinek öldürücü ilaç ve spreyler de sineklerden ve ısırıklarından korunmak için etkili yöntemler arasında yer almaktadır.  Ayrıca doğal bitkilerden üretilecek karışım ve esanslar da sinekler ile savaşta etkili olabilmektedir. Ancak bütün bu yöntemler arasında en kesin çözümü elektrikli sinek öldürücü cihazlar sunmaktadır.  Bu cihazlar sayesinde kısa sürede ortamdaki her çeşit sinekten kurtulabilirsiniz.

Sinek Öldürücü Spreyler Nasıl Kullanılır?
Birçok farklı markanın farklı bileşenler kullanarak ürettiği sinek öldürücü sprey ve kremler sinekleri uzak tutmak için oldukça etkilidir. Kokuları ve kimyasal yapıları ile sineklerin vücudunuza veya sıkıldıkları herhangi bir bölgeye yaklaşmalarına engel olurlar. Bu sayede yaz akşamlarını doya doya bahçelerde geçirmek mümkün olmaktadır. Kaşınma ve kabarma gibi yan etkileri de en az seviyeye indiren bu ürünler bütün eczane ve marketlerde bulunmaktadır.



Elektrikli Sinek Öldürücü Nedir?
Elektrikli sinek öldürücüler ise ortamdaki sineklerden kurtulmak için neredeyse en etkisi yoldur. Her elektronik mağazasında bulunabilen bu cihazlar yaydıkları ışık nedeniyle sinekleri kendilerine çekerler ve ısı yolu ile sineği etkisiz hale getirirler. Karanlık gecelerde ortamı aydınlatarak sineklerin dikkatini çekerler. Bu sayede sinek size veya bir başkasına değil direkt olarak cihaza doğru yönelir. Bu sayede yalnızca sinekler değil bütün uçan böcek ve haşereler de etkisiz hale getirilebilmektedir.

Doğal Sinek Öldürücüler Nelerdir?

Elektrikli ve kimyasal ürünlerin yanı sıra doğal yöntemler ile de sineklerden kurtulmak mümkündür. Bir tencerede kaynatılan biberiye ve lavanta kokulu su sineklerin kısa sürede ortamdan uzaklaşmasını sağlayacaktır. Ayrıca bu ürünlerin yağlarından oluşturacağınız bir karışımı cildinize uygulayarak sineklerin bedeninizden de uzak durmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca fesleğen nane gibi bitkileri balkonlarınızda ya da bahçenizde oturma alanlarına yakın bulundurmak sinekleri uzak tutmak için etkili olacaktır. Sarımsak kokusunun da sinekleri etkisiz hale getirdiği bilinmektedir. 

Yazıyı Paylaş:

Yorum Gönder

 
Copyright © Böcekler. Designed by OddThemes